#mitäänmieltäteltta

Nuorten tuunaama #mitäänmieltäteltta on nyt lainattavissa

Helsingin Nuorisoasiainkeskuksen ja IHME-nykytaidefestivaalin yhteistyöprojekti, IHME-paja starttasi keväällä 2017 Kannelmäen nuorisotalolla. Pajakonseptista ja ohjauksesta vastasivat taiteilijat Kalle Hamm ja Dzamil Kamanger. Mitään mieltä? -nimisessä IHME-pajassa tuunattiin siirrettävää pop up –telttaa nuorten käyttöön.  Telttaa varustaessaan nuoret pohtivat omia mielipiteitään, tekivät viirejä, rintanappeja, spraymaalasivat ja painoivat kangasta teltan koristeeksi.

Kuva: Veikko Somerpuro/IHME-nykytaidefestivaali

Teltan lainaaminen

Telttaa voivat lainata kaikki 13-29-vuotiaat nuoret ja nuorten ryhmät, joilla on voimassa oleva nuorisotoimen jäsenkortti. Teltta lainataan henkilöllisyystodistusta vastaan ja alaikäiseltä lainaajalta edellytetään huoltajan allekirjoitusta lainauslomakkeeseen. Telttaa voi lainata myös nuorten tapahtumiin. Mitään mieltä? -teltan lainaaminen on maksutonta ja laina-aika on maksimissaan 3 päivää.

Teltta noudetaan ja palautetaan samaan paikkaan. Sovithan kaikista teltan lainaukseen liittyvistä asioista Värkkäämön kanssa sähköpostitse.

Teltan lainausehdot ja kokoamisohjeet on luettavissa kokonaisuudessaan täällä.

 

Lisätiedot ja lainaus: varkkaamo@hel.fi

Kuva: Veikko Somerpuro/IHME-nykytaidefestivaali