Varaa tila

Tarvitsetko Kannelmäen nuorisotalon tiloja käyttöösi?

Kannelmäen nuorisotalo on mitä parhain ympäristö erilaisille tapahtumille ja kokoontumiselle. Voit varata nuorisotalolta tiloja toimintaa ja erilaisia tilaisuuksia  varten. Nuorisotalon tiloista on varattavissa tanssi-/ teatterisali, askartelutila, olohuone ja keittiö. Talolle on esteetön kulku.


Tilojen esittely

Keittiö: hyvin varusteltu keittiö, jossa on kaksi liettä kiertoilmauuneilla, tiskikone ja perusastiasto usealle kymmenelle hengelle.
Sali: pääasiassa tanssi- ja teatteritoimintaan tarkoitettu peilisali, mahdollisuus myös kokouksien järjestämiseen, noin 70 tuolia, kasattavat pöydät.
Värkkäämö: perusvälineistöä, kaksi keramiikkauunia, tila n. 30hlö
Olohuone: sohvin kalustettu tila max. 20hlö + tv ja x-box

Lisäksi talollamme on biljardihuone ja pienryhmätila “akvaario”.

 

 

 

Tiloja voi varata yksittäisiin tapahtumiin tai säännölliseen käyttöön

Ensisijaisesti tilojen käyttövuoroja jaetaan helsinkiläisille nuorten ryhmille ja nuorisojärjestöille, joille tilojen käyttö on maksutonta. Voit varata ja vuokrata tiloja muuhunkin käyttöön, jolloin maksu määräytyy nuorisolautakunnan hyväksymän hinnoittelun mukaan. Tilojen käyttömaksut seuraavalle vuodelle vahvistetaan edellisen vuoden keväällä.

Tiloja on mahdollista varata sekä yksittäisiin tapahtumiin että säännölliseen käyttöön. Säännölliset käyttövuorot toimintakaudelle 8.8.–31.5. haetaan 29.4.mennessä. Hakemuksessa ilmoitetaan syys- ja kevätkauden todelliset aloitus- ja lopetuspäivät.

Yksittäisten käyttövuorojen kohdalla, otathan yhteyttä nuorisotalolle hyvissä ajoin sopiaksesi tilan varaamisesta.

Mikäli olet kiinnostunut varaamaan tiloja, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Tarkista vapaat käyttövuorot sähköpostikyselyllä. (anniina.koivumaki@hel.fi) Värkkäämöä koskevat kyselyt ja varaukset arja.huotari@hel.fi tai 09/ 310 71735.
2. Selvitä, mihin maksuryhmään kuulut ja tutustu ehtoihin: Hinnasto
3. Ota yhteyttä Kannelmäen nuorisotalolle mieluiten sähköpostitse (anniina.koivumaki@hel.fi) ja kerro, milloin tarvitsisit tilan/tilat käyttöösi.
4. Lähetä käyttövuorohakemus täytettynä nuorisotalolle osoitteeseen: Kannelmäen nuorisotalo, Klaneettitie 5, 00420 Helsinki. 
Hakemuksen voi lähettää myös sähköpostitse kuvana/skannattuna osoitteeseen anniina.koivumaki@hel.fi

Kaikissa tilan vuokrausta koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä nuoriso-ohjaaja Anniina Koivumäkeen ensisijaisesti sähköpostitse tai puhelimitse puh. 040 664 6111.

 

Nuorisotalojen toimintaohjeet

Nuorisotalon käyttö- ja toimintaohjeisiin tutustumalla tiedät miten talossamme tulee toimia. Tilojen käytöstä tehdään avaimen luovutuksen yhteydessä täysi-ikäisen allekirjoittama omatoimisen käytön sopimus nuorisoasiainkeskuksen kanssa.

Otathan huomioon, että talossa saattaa toimia samanaikaisesti useampia ryhmiä ja talon vuokraaminen kokonaisuudessaan yksityiskäyttöön onnistuu vain poikkeustapauksissa. Talon eri tilojen yhtäaikainen käyttö tarkoittaa sitä, että yleiset tilat ovat kaikkien käytettävissä.

Nuorisoasiainkeskuksen toimipaikoissa tavoitellaan kestävää elämäntapaa, joka edellyttää kaikilta käyttäjiltä vähintään jätteiden lajittelua, turhan energiakulutuksen ja kertakäyttöastioiden välttämistä.

Tiloihin pääsee esteettömästi ja käytettävissä on myös inva-wc.
Langattomat verkot ovat: StadiNet, munstadi tai Helsingin kaupungin wlan.
Nuorisotalo ja sen piha-alueet ovat päihteettömiä alueita ja noudatamme savuttoman Helsingin periaatetta.


Tilavarauksen peruutusehdot ja hinnan kohtuullistaminen

Tilavarauksen voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen varauksen alkamista. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 euron peruutusmaksu. Jos vakituinen käyttövuoro on jäänyt peruuttamatta kaksi kertaa peräkkäin, on nuorisoasiainkeskuksella oikeus perua vuoro kauden loppuun saakka.

Osastopäällikkö voi perustellusta syystä päättää hinnan kohtuullistamisesta viranhaltijan päätöspöytäkirjassaan hakijan sitä kirjallisesti pyytäessä.
Päätökset toimintakauden säännöllisistä varauksista pyritään tekemään toukokuun loppuun mennessä.

 

Uutuus! Varaamo.hel.fi-tilanvarausjärjestelmä avautuu kaupunkilaisten koekäyttöön
Varaamo-tilanvarausjärjestelmässä voi nyt kuka tahansa varata netissä käyttöönsä kätevästi Helsingin kaupunginkirjaston, nuorisoasiainkeskuksen ja varhaiskasvatusviraston kokoustiloja, laitteita ja erilaisia välineitä. Nuorisoasiankeskuksesta mukaan lähtee muutamia nuorisotaloja. Varaamo.hel.fi

Nuorisoasiainkeskuksella on noin sadan toimipaikan verkosto ympäri kaupunkia, joista järjestöt ja ryhmät voivat hakea käyttövuoroja.