Tietoa meistä

Nuorisotalomme sijaitsee Kannelmäessä juna-aseman välittömässä läheisyydessä, kulttuuritalo Kanneltalon alakerrassa.

Talon toiminnassa painottuvat tanssi – ja kulttuuri, mikä näkyy erilaisina tapahtumina ja mahdollisuutena harrastaa nuorisotalolla. Tämän lisäksi talolla toimii monta kulttuurialan järjestöä. Panostamme myös osallisuus – ja vaikuttamistoimintaan (mm. RuutiBudjetti), liikuntaan ja SM-tason biljardiin. Nuorisotalolla on myös dataluola ja panostamme pelitoimintaan olemalla osa Fortnite -kiertuetta sekä järjestämällä peliyötapahumat keväällä ja joulun välipäivinä.

Talollamme onkin mahdollista pelata biljardia, videopelejä, käyttää tietokoneita, nauhoittaa omaa musiikkia studiolla, tehdä käsitöitä, kokkailla, soittaa rumpuja, katsella elokuvia tai vain oleskella kavereiden ja ohjaajien kanssa. Lisää tietoa aukioloista täältä!

Kannelmäen nuorisotalo on nuorten oma tila

Nuorisotalon toimintaa suunnitellaan ja toteutaan yhdessä nuorten kanssa. Voit osallistua talokokouksiin, jossa päätetään mm. talojen hankinnoista ja muista talon asioista. Voit toimia apuohjaajana (boss-nuorena) tai tulla vain käymään ja kysyä lisää. Kaikkeen nuorisotalon toimintaan tarvitset ilmaisen jäsenkortin jonka voit hankkia jokaiselta Helsingin, Espoon tai Vantaan nuorisotalolta.

Ekologinen nuorisotalo

Ympäristöystävällisyys, kierrätys – ja luonto vaikuttaa kaikkeen toimintaamme. Nuorisotalolla painotamme ympäristöystävällisiä hankintoja, jätteiden lajittelua sekä huomioimme ekologisuuden pienissä arjen teoissa.

Päihteettömyys

Nuorisotalot ovat päihteettömiä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että talolle ei pääse päihtyneenä eikä tiloihimme saa tuoda minkäänlaisia päihteitä. Myös energiajuomat ovat kiellettyjä. Mikäli nuori nähdään tupakoimassa, hänen huoltajillensa ilmoitetaan aina.

Väkivallattomuus

Nuorisotalolla pyritään takaamaan kaikkien talolla käyvien lasten ja nuorten fyysinen ja henkinen koskemattomuus. Puutumme lasten ja nuorten keskinäisiin riitatilanteisiin ja läpikäymme talon säännöt, jolla pyrimme ehkäisemään konfliktien syntymistä.