Ompelulanit Kanneltalon aulassa perjantaina 8.3.

Suositut Ompelulanit tuleva taas!

Tänä keväänä lanit järjestetään Kanneltalon aulassa perjantain 8.3. klo 18-24.

Mitä ompelulaneissa tehdään?

Ompelulaneissa pyhitetään ilta kokonaan ompelulle. Kanneltalon aulasta löytyy silloin useita ompelukoneita pöytineen, korkeita leikkuupöytiä, saksia, nuppineuloja ja paljon muita tarvittavia välineitä. Ompelulaneissa työskentelee useita ammattitaitoisia ohjaajia, jotka neuvovat ompelussa ja auttavat koneiden kanssa. Ei siis haittaa, vaikka edellisestä ompelukerrasta olisikin aikaa.

Tapahtumassa on tarjolla jonkin verran valmiita kaavoja ohjeineen ja mikäli inspiraatio on kokonaan kateissa, voi ideoita etsiä esimerkiksi kirjaston kirjakärrystä. Kannelmäen nuorisotyöyksikön Boss-nuoret pitävät tapahtumassa kahvilaa, jossa on tapahtuman osallistujille tarjolla maksutta kahvia, teetä sekä makeaa syötävää.

 

Mitä mukaan laneihin?

Mukaan laneihin voi ottaa esimerkiksi korjaamista kaipaavia vaatteita, lyhennystä odottavat verhot tai jonkin keskeneräiseski jääneen projektin. Osallistujille on tarjolla myös jonkin verran maksuttomia materiaaleja, jotka on tarkoitettu käytettäväksi tapahtuman aikana.

Ompelulaneissa on yhteisessä käytössä useita ompelukoneita. Jos haluat tuoda oman koneesi, ilmoitathan siitä etukäteen, niin osamme varata sille pöytätilaa.

 

Tapahtuma on maksuton eikä vaadi ilmoittautumista ennakkoon. Ompelulaneihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse: varkkaamo@hel.fi

Tapahtumaa järjestävät yhteistyössä Värkkäämö, Kanneltalo, Operaatio Pulssi! ja Kannelmäen kirjasto.