Talvilomaviikon ohjelmaa!

Talviloma tulee taas! Kannelmäen nuorisotalolla se tarkoittaa sitä, että nuoristotalon normaalin aukioloajan lisäksi järjestämme retkiä. Maanantain starttaa kaikenikäisille tarkoitettu retki pulkkamäkeen klo 14-17. Jos omaa pulkkaa ei löydy, on nuorisotalolla myös muutamia lainapulkkia ja liukureita. Keskiviikkona lähdemme nuorten (13-18 v.) kanssa keilaamaan kello 17. Torstaina on mahdollista lähteä ohjaajien kanssa Maunulaan tutustumaan, pelailemaan ja kokeilemaan Månsembly Winterin -pelitapahtuman tarjontaa. Retki on tarkoitettu nuorille (13-18 v.) ja starttaamme Maunulaan päin kello 16. Perjantaina talolla on perinteiseen tapaan mahdollisuus kokkailla ja järjestää turnauksia. Kaikille retkille tarvitsee nuorisotalon jäsenkortin ja lupalapun osallistumiseen. Toivottavasti tapaamme sankoin joukoin myös loma-aikana!