Värkkäämön vuosi 2018 paketissa

… Ja millainen vuosi se olikaan!

Vuosi 2018 on ollut Värkkäämössä jälleen todella onnistunut. Mukaan on mahtunut monenlaista toimintaa: työpajoja, Pulssi-kursseja, IHME-pajoja, kouluryhmiä, kahdet ompelulanit, lahjapajoja sekä tietysti viikottaisia avoimia iltoja. Mukaan toimintaan on löytänyt tänäkin vuonna ihan mielettömiä tyyppejä, toivottavasti sama meno jatkuu myös ensi vuonna.

Värkkäämön porukka haluaa kiittää kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneista kuluneesta vuodesta ♥ Kiitos teille, jotka olette tulleet avoimiin iltoihin, kursseille ja työpajoihin. Kiitos teille, joiden kanssa olemme saaneet ideoida ja toteuttaa. Kiitos kaikista mielettömistä kohtaamisista sekä kaikesta ihanasta palautteesta, mitä olemme saaneet.

Värkkäämön meininkiä voi seurata myös Facebookissa ja Instagramissa. Ensi kevään kuvioista tiedotamme lisää vuodenvaihteessa! Myös sähköposti hiljenee muutamaksi viikoksi, mutta luemme toki kaikki loman aikana saapuneet postit. Älä siis epäröi viestittää meille: varkkaamo@hel.fi.

Nähdään ensi vuonna!