Ompelulanit Kanneltalon aulassa 16.3.

Ompelulanit tulevat taas!

Huikean suositut, kaikille avoimet Ompelulanit järjestetään nyt kolmatta kertaa. Konsepti on alusta asti pysynyt samana: Värkkäämön ompelukoneet ja saumurit ovat tekijöiden käytettävissä koko illan puoleen yöhön saakka. Tapahtuma on maksuton.

Mukaan Ompelulaneihin voi ottaa esimerkiksi lyhentämistä kaivanneet farkut tai korjaamisen tarpeessa olevan takin. Vai löytyykö kaapista pöytäliina, joka on odottanut reunojen huolittelua aivan liian pitkään. Tai mitä jos sormet syyhyävät päästä ompelemaan, mutta ei ole mitään keskeneräistä? Ei hätää, laneista löytyy myös jonkin verran lahjoituksena saatuja materiaaleja, jotka ovat tekijöiden vapaassa käytössä tapahtuman ajan. Paikalla on useita ammattitaitoisia ohjaajia, jotka auttavat koneiden kanssa ja neuvovat töissä eteenpäin.

Kannelmäen nuorisotalon BOSS-nuoret pitävät kahvilaa Kanneltalon galleriassa tapahtuman aikana klo 19 alkaen. Kahvilassa on tapahtuman osallistujille tarjolla kahvia, teetä ja pientä makeaa työskentelyn lomassa.

Illan alussa päästään myös nauttimaan elävästä musiikista, kun Kanneltalon Stagella esiintyy Jenni Karjalainen & Kaverit

 

Ompelulaneissa on illan ajan maksuttomia materiaaleja

 

Mitä? Missä? Milloin?

Ompelulanit järjestetään Kanneltalon aulassa perjantaina 16.3. klo 18-24.

Ompelulanit Facebookissa

Lisätiedot: varkkaamo@hel.fi

 

Illan aikana ehtii saamaan paljon aikaiseksi