Aloita kädentaitoihin liittyvä harrastus!

Aloita uusi kädentaitoihin liittyvä harrastus! Värkkäämön kevään ryhmiin ilmoittautuminen on auki nyt.

Uusi vuosi, uusi harrastus? Tammikuussa Värkkäämössä starttaavat seuraavat ryhmät:

Käsityö-ryhmässä tutustutaan monipuolisesti erilaisiin käsityötekniikoihin ja – menetelmiin. Käsityö-pajassa työskennellään vaihtuvin teemoin erilaisten töiden parissa, jotka sopivat kaikentasoisille tekijöille. Käsityö-ryhmä keskiviikkoisin 17.1.-25.4. klo 14:30-16.

Ompelu-ryhmässä syvennytään ompelutöiden suunnittelun ja valmistuksen maailmaan. Pajassa tutustutaan ompelukoneiden ja saumureiden käyttöön, joten mukaan tuleminen ei vaadi aiempaa osaamista. Ompelu-ryhmä keskiviikkoisin 17.1.-25.4. klo 17-20.

Muotoilu-ryhmässä tutustutaan kädentaitoihin kovien materiaalien kautta. Käytettäviä materiaaleja ovat muun muassa savi ja kipsi. Työt rakentuvat erilaisten, yhteisten teemojen ympärille, jotka ohjaavat työskentelyä eteenpäin. Paja sopii kaikentasoisille tekijöille. Muotoilu-ryhmä perjantaisin 19.1. klo 14:30-16.

Kaikissa ryhmissä materiaalimaksu 40€, joka maksetaan käteisellä ohjaajalle ensimmäisellä osallistumiskerralla.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostitse: varkkaamo@hel.fi.