Vaatetuunauspaja Värkkäämössä

Minkälaiseen muotoon taipuu farkun lahje tai tyynyliina? Tule Värkkäämöön ottamaan selvää!

Vaatetuunauspaja tarjoaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia tapoja työstää kierrätettyjä vaatteita ja muuta materiaalia. Paja järjestetään neljänä torstai-iltana: 9.11., 16.11., 30.11. & 7.12. klo 17-21. 

 

Vanhoista farkuista voi tehdä esimerkiksi pussukan.

 

Vaatetuunauspaja on tarkoitettu 13-29-vuotiaille nuorille. Voit varmistaa paikkasi ilmoittautumalla messiin WhatsAppin kautta numeroon 040-6411707 tai sähköpostitse osoitteeseen varkkaamo@hel.fi. Mukaan pääsee myös ilman ennakkoilmoittautumista, mikäli tilaa on. Värkkäämöstä löytyy monenlaista kierrätysmateriaalia osallistujien käyttöön!

Jos sulla on jo mielessä joku idea, mitä haluaisit kokeilla, niin voit vinkata siitä etukäteen Värkkäämön porukalle. Ideoita voi lähettää esimerkiksi Instagramin direct messagella tai tägäämällä kuvaan @varkkaamo.

 

Tyynyliina sopii jumppapussiksi. Kangasta voi koristella eri tavoin.