Ompelulanit tulevat taas

Fiksaa, paikkaa, pienennä, suurenna!

Ompelulanit

Kanneltalon aulassa perjantaina 17.11. klo 18-24.

 

 

Ompelulanit tulevat taas! Perjantaina 17.11. järjestettävissä Ompelulaneissa Värkkäämön ompelukoneet ja saumurit ovat tekijöiden käytössä koko illan kuudesta alkaen aina puoleen yöhön saakka.

Mukaan Ompelulaneihin kannattaa napata korjaamista tai tuunaamista odottaneet vaatteet, nyt on aika tarttua niihin! Koneiden ja laitteiden lisäksi tarjoamme langat ja ompeluapua. Paikan päällä on myös jonkin verran kankaita, joita voi käyttää tapahtuman aikana tehtäviin töihin. Ompelulaneissa valmistuu näppärästi esimerkiksi patalappu tai kätevä, vuoritettu pussukka.

Boss-nuorten kahvila tarjoaa kahvia ja pientä makeaa työskentelyn lomassa. Tapahtuman järjestävät Värkkäämö, Kanneltalo, Kannelmäen kirjasto ja Operaatio Pulssi!

 

 

Ompelulanit järjestettiin ensimmäisen kerran maaliskuussa 2017. Illan aikana valmistui monta upeaa työtä ja tapahtuma sai valtavasti positiivista palautetta osallistujilta. Jos alla oleva video ei toimi, voit katsoa sen täältä.