Nuta Cup 2017

Heippa!

Nuorisotalojen välinen Nuta Cup saatiin eilen torstaina päätökseen. Keskiviikkona pelattiin 08-04 syntyneiden pelit ja torstaina pelivuorossa olivat 03-98 syntyneet. Turnaus sujui kaikkien ikäluokkien kohdalla erittäin hyvin ja tunnelma oli mitä mainioin.

Keskiviikkona pienten turnauksen voittajaksi selviytyi Vuosaaren nuorisotalo hyvällä joukkupelillään. Finaalissa hyvän vastuksen voittajille antoi Myllypuro. Parhaan pelaajan ja maalintekijän palkinnon nappasi tällä kertaa Haagan joukkueen Tino huimalla yhdellätoista maalilla. Sää oli koko päivän ajan aurinkoinen ja vettä kului vaihtopenkillä runsain mitoin.

 

Torstaina eli toisena turnauspäivänä vuorossa olivat isojen joukkueet. Päivä sujui ensimmäisen päivän tavoin mahtavasti eikä suurempia ongelmia esiintynyt pieniä loukkaantumisia ja tunteiden kuumentumisia lukuunottamatta. Isojen päivä ja samalla koko Nuta Cup huipentui finaaliin, jossa vastakkain taistelivat Kivikko ja Jakomäki. Tiukka peli päättyi Kivikon voitoksi 1-0. Kokonaisuutena turnaus oli menestys niin pelien kuin järjestelyiden ja organisoinnin kannalta. Suur kiitos pelaajille, ohjaajille ja kaikille mukana olleille, jotka mahdollistivat onnistuneen Nuta Cupin!