Kalakurssi Kesäduuni

Minulla oli mahdollisuus osallistua kalakurssin toimintaan kesätyöntekijänä. Olen onnellinen että hain tätä työtä vaikka ei aluksi ollut suunitelmissa hakea kolmatta työpaikkaa täksi kesäksi.

Tämä on ollut hieno kokemus, joka on opettanut paljon. Ja vaikka uutta työkokemusta ei hirveästi tullut niin olihan ainakin mukavaa tekemistä.

Työtähän oli kaksi viikkoa ja molemmilla viikoilla oli eri ryhmä lapsia. Ensimmäisen viikon lapset olivat erittäin mukavia joskin eivät kuitenkaan kaikki omanneet niin hyviä kalastus taitoja se ei kuitenkaan haitannnut meidän viikkoamme. Ensimmäisen viikon kalasaalis ei ollut kovin suuri tai kalaa saatiin, mutta ei kovin isoja. Vaikka lapset käyttäytyivät hyvin ei meillä hirveästi aikaa hengähdystauoille jäännyt, koska kun ehdimme ensimmäisen lapsen solmut selvittämään seuraava oli jo ehtinyt itselleen sellaiset aiheuttamaan. Viikon parhaan paivän vietimme Vanhankaupunginkoskella jossa saimme lahnan ja kuhan.

 

 

KUVASSAHAN OLEN SIIS MINÄ JANNE JA KUHA

 

Toisella viikolla meille tuli selkeästi taitavampia kalastajia, joita ei edes vesisade haitannut. Viikko oli helpompi, vaikka jouduimme kuitenkin selvittelemään sotkuja useita kertoja. Kalaakin alkoi tulemaan  viikon aikana saimme taimenen lahnan ja kirjolohia ja mikä hienointa ne eivät olleet minun saaliitani vaan lasten. Viikon kruunasi torstain reissu Kaitalammelle. Satuimme olemaan juuri kirjolohen istutus aikaan paikalla ja leirin kaksi lasta saivat toinen kaksi ja toinen yhden kirjolohen.


 

LASTEN SAAMAT KIRJOLOHET

 

 

MINULLA OLI HAUSKAA LEIRILLÄ JA NAUTIN TYÖSTÄNI

JANNE.S.