Minun viikkoni kesäakatemiassa

Olen toinen apuohjaaja Kannelmäen nuorisotalon Värkkäämön kesäakatemiassa. Olen ollut nytten kaksi viikkoa täällä kesätöissä ja olen nauttinut jokaisesta sekunnista. Me ollaan maalattu, piirretty, muotoiltu, askarreltu, ommeltu ja sotkettu kädet jopa savella. Lapset ovat olleet aina innoissaan ja tykänneet kovasti. Joka aamu mulla on hyvä mieli tulla töihin, vaikka onkin ollut aikaiset herätykset, ja olen ollut onnellinen, että sain tämän apuohjaajan työpaikan. Minun työtehtävinä on ollut lapsien ohjaaminen, heidän kanssa oleminen ja hengaileminen, ja myös siivoominen.

Tämä toinen viikko, kuten myös ensimmäinen viikko, on mennyt hurjan nopeasti. Tällä viikolla oli vähemmän lapsia, kuin edellisellä, mutta saman tuntunen. Ei ollut yhtään helpompaa eikä raskaampaa.

Olen nauttinut just sen takia tästä työstä, koska tulen lapsien kanssa hyvin toimeen, rakastan työskennellä lapsien kanssa ja, koska tämä on ollut minulle helppoa. Olen oppinut paljon uutta kuten myös itsestäni tämän kahden viikon aikana. Olen oppinut miten tehdään savella töitä, lasten ajatusmaailmasta paljon enemmän ja kuinka paljon oikeasti tykkään työskennellä lapsien kanssa. Kiitos tämän kesätyön minulle on tullut uusia ajatuksia liittyen tulevaisuuden ammattiin. On ollut mahtavat kaksi viikkoa!

-Liia Mägi