Box Bike Kannelmäki

Box Bike Kannelmäki on koko kesäkuun ajan arkipäivisin Kannelmäen alueella pyörivä kioski, joka on nuorten itse pyörittämä. Myynnissä on pientä purtavaa ja juotavaa. Pyörä lähtee Kannelmäen nuorisotalolta n. klo 12 ja palaa sinne n. klo 17.30. aikaan.

Helsingin alueella muutamissa kouluissa käytiin haastattelemassa yhdeksäsluokkalaisia nuoria kesäduuneihin. Heiltä kysyttiin myös omia kesäduuni-ideoita, ja suurin osa ehdotti omatekoista kahvilaa/kioskia. Kannelmäen nuorisotalolla oli käyttämätön Box Bike- pyörä, jota päätettiin hyödyntää kioskina. Haastatelluista nuorista valittiin parhaat ja heidät palkattiin eri kesäduuneihin, yksi niistä oli Box Bike Kannelmäki- kisokin pyörittäminen. Box Bike Kannemäki- kioskin pyörittämiseen valittiin viiden hengen tiimi pyörittämään kioskia koko kesäkuu ajaksi.

Ensimmäisen viikon kioski pyöri Mätäjoella, myös toisen viikon kioski on siellä.

Box Bike Kannelmäen sosiaalisetmediat:

Facebook https://www.facebook.com/boxbikekannelmaki/?ref=aymt_homepage_panel

Instagram https://www.instagram.com/boxbikekannelmaki/?hl=fi