Värkkäämö aloittaa toimintansa maanantaina 5.9!

Tervetuloa Värkkäämön avajaisiin maanantaina 5.9. 16-21! Tarjolla pientä naposteltavaa!

Värkkäämö on käsityön ja kuvataiteen työskentelytila, jossa voit toteuttaa omia ideoita ohjaajien avustuksella tai työskennellä itsenäisesti. Tila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ompeluun, kankaanpainantaan, painoseulojen tekoon ja maalaamiseen. Käyttöösi saat paitsi välineitä, myös materiaaleja.

Värkkäämö sijaitsee Kannelmäen nuorisotalon tiloissa ja sieltä löytyy mm. pinssikone, ompelukoneita, saumuri, brodeerauskone, kankaanpainoseuloja, koruntekotarvikkeita sekä paljon muita välineitä ja materiaaleja.

Avoimina iltoina maanantaisin 16.00-21.00 sekä keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17.00-21.00 voit tulla työstämään omia töitäsi joko itsenäisesti tai ohjaajan apua hyödyntäen. Toimintamme on ilmaista ja se on suunnattu 13-29-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Lisäksi nuorten ryhmät ja järjestöt voivat lainata Värkkäämön tiloja, työvälineitä ja laitteita toimintaansa. Lainattavissa on mm. rintanappikoneita.

Kuvia sekä lisätietoa löydät Facebookista ja Instagramista.

image1image2