NutaFudis viikko 2

17.06.2016

Olemme saaneet toisen viikon lähestulkoon pakettiin. Päällimmäiset fiilikset ovat iloiset sekä hieman hämmentyneet siitä, kuinka aika on kulunut niin nopeasti.
Tiistaina sää oli erinomainen. Pelasimme pohjustavan harjoitusottelun tulevaa Nuta Cupia varten Ruoholahden nutaa vastaan. Peli oli tiukka ja saimme hyvää tuntumaa siitä, millaisia joukkueita turnauksessa mahdollisesti kohtaamme.

.IMG_1320 IMG_8114

Keskiviikkona pakolaisnuoret tulivat jälleen pelaamaan kanssamme. He olivat saaneet itse toivoa erilaisia harjoitteita, joita toteutimme hyvässä hengessä.

Loppuviikolla sää ei ole suosinut meitä, joten olemme pysytelleet sisätiloissa. Torstaina kävimme kääntymässä kentällä, mutta rankkasade ajoi meidät takaisin Haagan nutalle.
Sadepäivinä olemme pitäneet pelipäiviä, joina ohjelmana on ollut mm. erilaisia konsolipelejä, bilistä, sählyä ja tottakai ruokaa. Iltapäivisin olemme järjestäneet kisakatsomon, jonne kaikki ovat olleet tervetulleita. Tänään ehtii vielä mukaan katsomaan Ruotsi- Italia peliä klo.16:00!

IMG_8097

IMG_1342

Viikko on ollut kiireinen, mutta antoisa ja erilaisia työrutiineja on muodostunut. Apuohjaajat ovat ehtineet tutustua kollegoihinsa, sekä nuoriin. Koemme, että nutan porukasta on tullut yhtenäinen ja täällä on mahtava tunnelma.

-Apuohjaajat